Als de klant verhuisd is worden er nieuwe foto’s gemaakt en geplaatst.

soort project: Renovatie, verbouwing en verduurzaming woning Voorschoten
jaar: 2020-april 2021
opdrachtgever: Particulier
aannemer: Nivo Bouw
architect: Monique Rijksen

De vorige eigenaar had sinds 1977 weinig aan de woning verandert. De woning is gekocht door een gezin met twee kinderen. Ze komen van een moderne woning uit 2001 met energielabel A. Er is dus grondig verbouwt! De inrichting en de achtergevel van de begane grond is geheel gewijzigd. Er is een nieuwe badkamer en toiletruimte.

Het gehele proces heb ik begeleid. Van het maken van het eerste schetsontwerp tot het begeleiden van de verbouwing. Het resultaat mag er wezen. Het is een ruime, lichte en goed geïsoleerde woning geworden.

Reactie van de klant:
Monique heeft de verbouwing van ons huis van begin tot eind fantastisch begeleid, met geweldig eindresultaat. Ze zorgde er voor dat geheel bouwkundig én architectonisch verantwoord is en bovendien comfortabel en zo duurzaam mogelijk.