Particulieren – Verbouwen en/of Verduurzamen

Ontwerp verbouwing, duurzaamheidsadvies, advies energiebesparing.

Soort projecten: Ontwerp verbouwing, duurzaamheidsadvies, advies energiebesparing. Mensen begeleiden bij het verbouwen, vergroten en/of verduurzamen van hun bestaande woning of werkruimte. Advies, ontwerp, vergunningsaanvraag, bouwvoorbereiding en overleg tijdens de bouw.
Jaar: 2011 – heden
Opdrachtgevers: Particulieren
Architect: Monique Rijksen

Met welke vragen kan ik jou helpen?

Wil je verbouwen, je woning  of werkplek vergroten? Wil je verkennen wat aan je huis beter kan qua inrichting? Wil je verduurzamen, je huis comfortabeler en energiezuiniger maken? Wil je weten hoe je huis aangepast kan worden aan gezinsuitbreiding? Wil je weten of je huis aangepast kan worden nu je ouder wordt? Wat is jouw unieke ontwerp?

“Monique luistert en observeert met interesse en deskundigheid. Van daaruit rijkt ze opties en ideeën aan, die ze toetst op haalbaarheid. Ze heeft oog voor mens en materiaal, en dat maakt het fijn om met haar te werken.” (klant ervaring, juli 2013, Den Haag)

Om voor een vaste lage prijs te weten wat je aan me hebt als architect en om snel tot een concreet schets-idee te komen kun je een keuze maken uit onderstaande drie opties. Voor een vaste lage prijs! Ook in de avonduren kom ik graag bij je langs.

Stap 1: Verbouw-adviesgesprek voor EUR 150
Een eerste stap kan zijn: Ik kom langs op locatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw huis. In ca. anderhalf uur tijd bespreken we samen jouw vragen, wensen en ideeën en bekijken we wat mogelijk is.
Stap 2: Advies en schetsontwerp in beeld voor EUR 225
Als je direct twee stappen doet: De ideeën worden verder uitgewerkt op papier. Na het bezoek op locatie werk ik ons gezamenlijke idee uit in een plattegrond en 3D schets van de nieuwe situatie.
Stap 3: Totaaladvies voor EUR 385
Als je besluit tot drie stappen: Een totaaladvies geeft je snel inzicht in de mogelijkheden, de haalbaarheid en de kosten!

Een vervolgtraject wordt geheel afgestemd op jouw specifieke situatie en vraag. Je bepaalt zelf of ik je aanspreekpunt blijf, of dat je rechtstreeks zaken gaat doen met andere specialisten.

Heb je langer de tijd nodig om goed over de verbouw ideeën na te kunnen denken? Wil je vooral zelf aan de slag en zoek je meer een coach-architect die je begeleid bij jouw ideeën? Dat is zeker mogelijk!

Duurzaamheidsadvies voor EUR 225
Een adviesgesprek bij jou thuis, waarbij ik een opname maak van de woning en het gebruik ervan en van jullie wensen. Wil je naar energieneutraal of moet de woning vooral comfortabeler worden. Op basis van dit gesprek en de opname krijg je een advies rapport over te nemen maatregelen. Naast maatregelen over energiebesparing, wordt ook geadviseerd over energie opwekking, ventilatie en subsidiemogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie.

Voor grote-en voor kleine vragen
Jij zorgt voor de input. Samen zorgen we voor de output.