Prijsvraag woningen, IbbA-Almere

Direct aan de slag na de informatiedag?

UW WONING

Direct aan de slag na de informatiedag?

We hebben een aantal leuke gesprekken gehad met enthousiaste mensen. Graag zouden we daar direct verder mee aan de slag gaan. Na de hoe-nu-verder-dag volgt voor u de keuze voor een bouwplan, de keuze voor een architect en voor een aannemer.

Gaan we samen uw droomhuis realiseren?

Wij gaan ervoor om uw droomhuis te realiseren. In een persoonlijk en creatief proces. Waarbij uw eigen ideeën, wensen en fantasieën onze inspiratiebron zijn. Persoonlijk contact vormt daarbij de basis voor uw ontwerp. Wilt u nader kennismaken?  Heeft u vragen? Belt u gerust voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Monique Rijksen: 06 38789529, Erna Stoetzer: 06 41559940
Hier ziet u onze facebook pagina, Architectenatelier Erna&Monique

Wat is UW WONING? Wat is uw droomhuis?

Het gaat om het bepalen van uw eigen leef-en woonomgeving! U bent de deskundige van het gebruik en beleving van de ruimtes. Hoe wilt u wonen? Wat is belangrijk voor u? Dit is slechts een greep van de vragen waar over nagedacht moet worden om tot uw huis te komen. Wij willen UW WONING in een creatief en persoonlijk proces gezamenlijk met u ontwerpen. Er zijn variaties mogelijk in de indeling, in de architectuur en in materiaalgebruik. De keuze is aan u!

Lees hier meer over de werkwijze van Architectenatelier Erna&Monique.

Het kantoor-thuis is slechts één van de mogelijke varianten.

Het kantoor-thuis is een thuis voor de zzp-er die vanuit huis werkt. De werkruimte is een zelfstandig gedeelte van de woning. Het kantoor en het huis kunnen beiden hun ingang krijgen in de voorgevel. De open trap met daklicht vormt het hart van het huis. Het zorgt voor licht en ruimtelijkheid. Het geeft daglicht in de woonruimte, keuken, overloop én badkamer. De woonruimte opent zich naar de tuin. Op de verdieping zijn er drie slaapkamers, een ruime lichte badkamer en bergruimte.

Bekijk hier de presentatie uit het bouwboek.

Samenwerking

Het project wordt gedaan in samenwerking met de architect Erna Stoetzer, STOETZER renovatie & architectuur, en met de aannemer André Boon, Tol van Aart Bouw, Volendam.

Lees hier meer over STOETZER renovatie & architectuur.

Lees hier meer over Tol van Aart Bouw.