Blog

Verbouwing Hanedoesstraat

Ontwerp maken en meedenken bij de verbouwing van de woning van Agnes

Net met Agnes wezen kijken naar de verbouwing van haar woning aan de Hanedoesstraat in Den Haag. Ik heb met Agnes meegedacht en het ontwerp gemaakt voor de verbouwing. De mannen van Bouwbedrijf Dominic BV​ werken hard door om het begin december klaar te hebben.

IMG_6507

Het wordt een lichte ruimtelijke woning met veel bergruimte en een trap van het balkon naar de tuin. Een zijkamer is bij de keuken getrokken en er is een doorbraak gemaakt van de woonkamer naar de keuken. Vanuit de hal kijk je zo de keuken in en door naar buiten. Op de begane grond wordt de badkamer vergroot, er komt veel kast- en bergruimte. Er komt hoogrendementsglas met ventilatieroosters daarin toegevoegd. Het vocht- en geluidprobleem wordt opgelost.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply